PASTIS DE POMA

miércoles, 3 de marzo de 2010



¡ Teniu que provar la nostra delicatessen. Us chupareu els dits !!!!
Ingredients:
  • 100 grms. farina
  • 75 grms. sucre
  • 3 cullarades de llet
  • 3 cullarades d'aigua
  • 3 cullarades d'oli
  • 1 ou sencer
  • 5o grms,. mantega
  • 1 rovell d'ou
  • 25 grms. sucre i una poma
Preparació:

Es barrega el sucre, lla llet,l'aigua i el ou sencer. Tot ben remenat,i posarlo amb el motllo rodò.
La poma tallada finament sobre la pasta que hi ha al motllo

S´ha de fondre la mantega i posar el rovell i el sucre i una vegada desfet es posa per sobre de la poma.

Forn una mica calent i coureu a 170º 20-25 minuts.

BON PROFIT!!!!!!!! ( I SINO DEMANEU EL LLIBRE DE RECLAMACIONS)


0 comentarios:

Publicar un comentario

Cuina amb Gràcia Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino