
una bona amiga de la infancia me la va recomana molt especialment per festes.
ingredients:
- 300g. llagostins
- 300g. de rap net
- 2 cebes
- 2 pastanagas
- 2 tomates madurs
- 1 tronc apit
- 1 fulla de llaurer
- farigola
- 1 got de fumet de peix
- 1 copeta de vi blanc
- oli
- sal
- farina
- picada.all juliverd,ametllas
Pelar els llagostins,tallar el rap a talls primets, salar i enfarinar.
Fregir-lo amb oli dóliva i posar-ho en una cassola de terrissa.
Amb el mateix oli fregir la ceba l´api i las pastanagas tot petit.
Quan estigui al pun tira-hi els tomaquets tallats el llorer i farigola
Fer-ho coure 20 minuts.
Quan el sofregit tingui aspecta de melmelada tirar-hi el vi i reduir
Tirar-hi el fumet i deixar-ho bulli 5 minuts
Saltejar els bolets i tirar-los a la cassola amb el rap i llagostins
Passar la salsa per la batidora i tirar-la a la cassola amb la picada
Fer-ho bulli tot junt 3 minuts.
Bon profit¡¡¡¡
0 comentarios:
Publicar un comentario