fricando rap llagostins i bolets

miércoles, 3 de marzo de 2010


una bona amiga de la infancia me la va recomana molt especialment per festes.

ingredients:

  • 300g. llagostins
  • 300g. de rap net
  • 2 cebes
  • 2 pastanagas
  • 2 tomates madurs
  • 1 tronc apit
  • 1 fulla de llaurer
  • farigola
  • 1 got de fumet de peix
  • 1 copeta de vi blanc
  • oli
  • sal
  • farina
  • picada.all juliverd,ametllas
Pelar els llagostins,tallar el rap a talls primets, salar i enfarinar.
Fregir-lo amb oli dóliva i posar-ho en una cassola de terrissa.
Amb el mateix oli fregir la ceba l´api i las pastanagas tot petit.
Quan estigui al pun tira-hi els tomaquets tallats el llorer i farigola
Fer-ho coure 20 minuts.
Quan el sofregit tingui aspecta de melmelada tirar-hi el vi i reduir
Tirar-hi el fumet i deixar-ho bulli 5 minuts
Saltejar els bolets i tirar-los a la cassola amb el rap i llagostins
Passar la salsa per la batidora i tirar-la a la cassola amb la picada
Fer-ho bulli tot junt 3 minuts.

Bon profit¡¡¡¡


0 comentarios:

Publicar un comentario

Cuina amb Gràcia Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino